Redoxní signální molekuly pro obnovu a regeneraci buněk

Co jsou to Redoxní signální molekuly a co v těle dělají?

Jsou to speciální molekuly, které tělo všech teplokrevných živočichů vyrábí zcela běžně. Kdyby je přestalo produkovat, nepřežili bychom déle, než několik minut.  Mladé tělo do konce puberty, jich vyrábí dostatek. Díky nim tělo dostává impulzy o rození nových buněk a o opravě těch poničených. Ty se v těle mohly poničit úrazem (odřeniny, zlomeniny, operace), nebo nemocí (chřipka, angína, streptokokové a stafylokokové infekce), stresem, nedostatkem spánku atd.

Redoxní Signální molekuly jsou pro tělo velmi potřebné a pokud si je tělo v dostatečné míře nevyrábí, tak je pro svoji ideální činnost potřebují dodat. Jen je důležité dát šanci této skutečnosti a zamyslet se nad funkcí zmíněných molekul v těle.

Tak, jako člověk necítí během dnů, nebo týdnů postupně se zhoršující zdravotní stav, opotřebení těla, blížící se dlouhodobou nemoc (tu cítí až s odstupem několika let), zrovna tak necítí během dnů, nebo týdnů uzdravování těchto neduhů na buněčné úrovni. Proto nemůžeme čekat zázraky přes noc. Některé účinky mohou lidé pozorovat už po jednom měsíci pití nápoje Asea Redox.

Jsou to například dokonalejší trávení, nebo muži mohou pociťovat zdokonalení funkce prostatické žlázy a ženy vnímají klidnější a pravidelnou menstruaci, nebo pozvolné projevy menopauzy. Nicméně i přes to se dá říci, že oproti jiným doplňkům stravy ASEA funguje neuvěřitelně rychle a hlavně tam, kde je třeba. Mnohdy ani sami uživatelé neví, co vše potřebují řešit a ono se to děje. Další pozitivní ohlasy od mě známých uživatelů jsem sepsala zde.

Poznáme třeba přicházející chřipku, nachlazení a naopak uzdravení během pár dní, ale necítíme v těle vytváření chronických problémů, nebo jejich zotavení. Vedle osobního pocitu po prvních pár týdnech používání rozhodně doporučuji prostudovat a pochopit, jak molekuly v těle fungují (viz. video animace). Ony totiž fungují okamžitě po vypití a okamžitě plní svoji funkci zvýšit a zpřesnit komunikaci mezi buňkami. Což je v první řadě ochrana a oprava buněk a také to, jak molekuly fungují pro každého na světě.

Není totiž možné, aby při doplnění těchto molekul do těla pro někoho nefungovaly. Tělo je zná a jako mladé jich mělo pro svoji funkci dostatek. A když se stav doplní, tělo jedná tak, jak je mu vlastní.

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Toto se prokázalo v roce 1998, kdy byla udělena Nobelova cena za fyziologii a medicínu za první objev „signální molekuly“ farmakologům Louis J. Ignarro, Robert F. Furchgott a Ferid Murad.
Od toho okamžiku si vědecká komunita nade vší pochybnost začala uvědomovat, že signální molekuly vůbec existují…

V důsledku této Nobelovy ceny se staly objevy dalších signálních molekul ( jejich různých rolí a specifických drah) vysokou prioritou farmakologie. Explodoval jako nový a vzrušující obor zdravotnické vědy se slibným finančním potenciálem pro farmaceutické společnosti. V této krajině se zrodily objevy, které později vedly k založení společnosti Asea.

Signální molekula, která vyústila v udělení Nobelovy ceny v r.1998, byl oxid dusnatý (NO). Objev, že oxid dusnatý působí jako signální molekula, předznamenal tuto oblast vědy. Ovšem oxid dusnatý NENÍ mezi signálními molekulami v ASEA REDOX.

Signalizační kapacity a dráhy, role a funkce Redoxních molekul, které jsou v ASEA Redox nápoji , byly objeveny v letech následujících po udělení Nobelovy ceny v roce 1998 a v důsledku toho vznikl tento pozoruhodný vědecký obor!

Trochu vědy: ASEA je vyrobena z vody (H2O) a soli (NaCl). Ty se rozdělí na elementární vodík (H2), kyslík (O2), sodík (Na), chlór (Cl) a poté se znovu spojí. (Zde je několik příkladů těchto kombinací, jak jsou uvedeny v patentech ASEA: H2O2, O3, NaOH, OH, NaClO, HOCl). Neexistuje však žádný oxid dusnatý. Dalším důkazem je fakt, že se ASEA spojila s Taueret Laboratories, přední genetickou výzkumnou laboratoří, aby provedla observační studii s cílem pochopit, jak ASEA REDOX ovlivňuje aktivaci lidských genů.

Taueret Labs věří v pokrok v lékařském výzkumu prostřednictvím špičkových genomických služeb. Mají průkopnické projekty, které vedly k průlomům v testování genů v mnoha odvětvích, které mají potenciál pomoci bezpočtu lidí. Taueret Labs vede Dr. Kenneth Ward, MD, přední výzkumný pracovník v ženské reprodukční medicíně a rada certifikovaná v oboru OB/GYN, mateřská fetální medicína, lékařská genetika a molekulární genetika.

Pro zjištění účinků, byla odebrána krev účastníkům v týdnu nula a v týdnu osm. Sérová RNA byla extrahována pomocí soupravy PreAnalytix PAXgene Blood RNA Kit. Hladiny genové exprese byly testovány pomocí Affymetrix PrimeView Array a analyzována diferenciální exprese v rámci a mezi skupinami. Osmitýdenní studie na lidech byla přezkoumána a schválena nezávislou kontrolní radou Quorum Review, což zajišťuje etickou integritu, bezpečnost a kontrolu výzkumné studie. Studie byla randomizovaná dvojitě zaslepená placebem kontrolovaná studie.

Výsledek: osmitýdenní studie ukázaly 20% – 31% rozdíl v genové expresi u pěti genů, které se podílejí na signalizaci drah, včetně drah regulačních sítí. Dlouhodobá konzumace ASEA REDOX vedla ke stabilním změnám exprese v časovém bodě osmi týdnů.

Tyto geny jsou klíčové pro zdraví jednotlivce a hrají zásadní roli v pěti oblastech lidského zdraví a desítkách drah.

Jak dlouho se čeká na výsledky?

S jistotou určit, kdy člověk začne cítit účinky, může být otázka 2-3 měsíců. Důležité je vědět, jak dlouho používat a v jakém množství (dle věku a zdravotního stavu).

Velmi důležité je, si uvědomit, že doplňováním RS molekul do těla nezachráníte vše. Je to sice docela zásadní věc, kterou je potřeba udělat pro to, abyste na svém těle cítili razantní změny k úlevě, ale není to všemocné. Sama na svém těle jsem totiž zjistila, že vzhledem ke kvalitě mé krve, která není kdo ví jaká, potřebuji přísun železa. Tabletková forma je pro mé tělo nevyužitelná. Začala jsem hledat tekutou formu, kdy využívám minerál přímo v tekuté podobě, šťávu z nerozkvetlé kopřivy, šťávy chutnající po černém rybízu, plody a zeleninu mající červenou barvu atd. Díky tomu, že k mému stravitelnému železu přidávám ještě redoxní molekuly, tak je moje tělo lépe zpracovává a já cítím příval energie. Protože když je krev „slabá“, přenos důležitých látek je omezen. Takže i přenos kyslíku je menší a prokrvování svalů a unavitelnost je tím pádem ovlivněna.

Dalo by se říct, že RS molekuly jsou dělníci, kteří pomáhají využívat stavební materiál v podobě vitamínů, minerálů, omega 3 apod.

Je to objev 21. století, který dokáže dokonce pracovat za nás, a i když kouříme, pijeme alkohol, nebo jíme nezdravě, tento kouzelný nápoj (ASEA) pracuje za nás. Nemusíme měnit životní styl, a i tak se do určité míry uzdravujeme. Samozřejmě pokud svůj životní styl změníme, půjde to lépe a rychleji.

Člověk, který nějaký zdravotní problém má, tak pravděpodobně alespoň 1 z výše uvedených zásad zdravého životního stylu dlouhodobě (třeba i desítky let) neaplikoval, takže s molekulami je potřeba být trpělivý, používat je správně, a hlavně v dostatečném množství.

V podobě nápoje je to 2x 60ml denně, 15 minut před jídlem. Spolu s přísunem Asea nápoje je také vhodné zvýšit přísun tekutin, aby z těla mohly odcházet nepotřebné látky. Pro ideální účinek je dobré spočítat, aby za každý rok svého života jste dodávali molekuly jeden skutečný měsíc. Toto je ideál, ale každý máme svoji hlavu a tělo, takže i uvážení.

Pokud chce člověk k problematice přistupovat komplexně, tak dodat tělu živiny (vitamíny, minerály atd.) a zlepšit komplexněji svůj zdravotní styl!

Ale i pouhé doplňování/suplementace těchto molekul má VELKÝ vliv a přínos i když svou celkovou životosprávu měnit nechce.

Jako věrohodné ověření, je možnost udělat si podrobné vyšetření (krevní test) před začátkem používání Asea a pak znovu po 3 měsících užívání Asea.

Doporučujeme rovněž lokálně vyzkoušet gel Renu 28, kde při 3 použití většina lidí cítí velmi rychlé účinky.

Proč na někom nefunguje gel?

9 z 10 lidi uvádí, že po aplikaci gelu okamžitě cítí úlevu, nebo zaznamenává pozitivní změnu. V případě, že jste ten 10. a změny nezaznamenáváte, vaše tělo je po redoxních molekulách velmi hladové a potřebuje čas, než dojde k žádaným obnovám buněk. Může se to zdát jako slepá kolej, ale podáním do těla něčeho, co je mu vlastní a po čem dlouho žadoní je správná cesta. A dát jí šanci je cesta z bludného kruhu.

V masérně se setkávám z řadou lidí a většina z nich má nějaké starosti, komplikace a omezení v činnostech, které chtějí, nebo potřebují vykonávat. S uvolněním svalů jim dokáži ve velké míře pomoci, mohu jim ulevit od zatuhlých svalů a šlach, na citlivosti jednotlivých reflexních plosek a drah.

V případě, že nacházím spojitost jejich nepohodlí v těle s omezením funkce nějakého orgánu, pokaždé říkám: V tomto případě vám mohu pomoci jen částečně. Dokud si nedáte „dohromady“ svoje vnitřní orgány, tak budete na úlevu dlouho čekat.

  • Nejen že vás v případě vaší slinivku může neustále „honit mlsná“, a můžete mít citlivou dráhu v oblasti vnitřní strany holenní kosti a vrchní a vnitřní strany stehna,
  • nebo v případě žlučníku můžete těžko trávit a asi budete nuceni pečlivě vybírat potraviny, které můžete jíst, či cítit bolest hlavy na spáncích.
  • V případě ledvin se možná setkáte s únavou, bolestivostí stehen a lýtek z vnitřní strany, a nebo třeba budete zimomřiví a se sklonem k zánětům močového měchýře…

Podáním Redoxních molekul nepotřebujete složitě zjišťovat který orgán máte vyčistit, nebo posílit. Který dříve a který později… Molekuly to řeší za vás. Zregenerují vše, co je potřeba. Je to až neuvěřitelně jednoduché.

Jaký to má háček?

Jediným odrazujícím faktem je chuť nápoje, která je v počátcích jaksi chlórová. Ale v průběhu poživání se mění a pro každého jedince, nebo i v průběhu dne může mít různé chutě. Ta se někdy jeví jako slaná, nebo mírně hořká, či měkká (sodová). Chuť po chlóru je proto, že redoxní molekuly jsou vyrobené ze slané vody. Celé naše tělo je vyrobené ze slané vody a díky štěpení této vody na molekuly, tedy rozkladem Na, Cl, H a O vznikají redoxní molekuly pro tělo se „zápachem“ po chloru (který je v soli obsažen).

Když jsme doma začali nápoj používat, každý měl nějaký recept na to, jak to zvládnout.

Zkoušeli jsme různé teploty nápoje. Takže jsme měli jednu láhev na kuchyňské lince a druhou v ledničce. Další variantou bylo brčko a nebo se nadechnout a vypít to jako panáka s alkoholem.

Největším oříškem byl mladší syn, který tři dny prohlašoval, že se z toho po… a plival to zpět. Čtvrtý den mi s radostí oznamuje: „mamko, ono je to dobrý“. A je to dobrý pořád, i po dvou měsících.

Co na to dodat, kdo nezažil, neuvěří. Já se ale každým dnem těším na to, kde všude mi to ještě dokáže pomoci. A také komu ještě to dokáže ulevit od potíží a vytvořit radost z jeho „nového“ těla.

Jsem masérka tělem i duší, pro tělo i duši. Pomáhám lidem vrátit jim jejich pohyb bez omezení a bolesti, aby mohli pracovat, sportovat a žít tak, jak byli zvyklí. Více o mě se dočtete zde >>

Hledáte více? Podívejte se na 

další e-booky, které jsem napsala

Manuál maséra profíka
Eva Kupilíková

eBook, který může změnit vaši masérskou praxi.

Masér v lékárničce pro celou rodinu
Eva Kupilíková

eBook, který Vám ukáže možnosti pro celou rodinu.

Moje první masérna
Eva Kupilíková

eBook, vám řekne jak si vybudovat první masérnu

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.