Výklady horoskopu pro ujasnění směru našich kroků

Určitě každý z nás se někdy ocitl v situaci, kdy si nevěděl rady a ptal se sám sebe, rodiny, známých… a chtěl pomoci správně se rozhodnout. Znát názor a pohled nezúčastněné osoby, jaký krok udělat při tom a onom je obrovsky osvobozující. Zkrátka, nebýt na to sám… Konečné rozhodnutí je samozřejmě vždy na nás, ale když nemáme křišťálovou kouli, tak jak se tedy podívat na možné varianty?

V tomto článku se podíváme na pár způsobů, jakými možnostmi se dají odpovědi na otázky získávat. S jakými tématy lidé často chtějí pomoci a jakým způsobem se dají nalézt odpovědi.

Takový nadhled na situaci, názor zkušeného člověka a rozebrání našeho tématu se může leckdy hodit. Někdo má při sobě blízkého přítele, kterému důvěřuje a v jeho situaci mu dokáže adekvátně poradit.

Já sama také takového člověka mám. Je to žena. Zkušená a znalá života, paní Pavla Aligová. Ta za svůj život nabila řadu zkušeností a spoustu z toho už vidí s možným nadhledem.

Zeptala jsem se jí proto na pár otázek, abych obohatila i vaše životy a v tomto článku se seznámíme s jednotlivými odpověďmi na otázky.

  • Jaké metody pro zjišťování odpovědí na otázky využíváte, a kde jste se s nimi setkala?

Vzdělávací programy jsem absolvovala ve Švýcarsku, na základě astrologického studia jsem ještě absolvovala dvouletý výcvik planetárních konstelací. Během studia nás zasvětila jedna z rakouských lektorek do konstelací s figurkami. To je dnes i moje stěžejní práce. Konstelace s figurkami (online) kombinuji s astrologií. Věnuji se i aromaterapii, bylinkám a měření kyvadlem.

  • Co vás k vaší práci přivedlo a jak je to už dlouho, co se jí věnujete?

K této práci mně přivedla snaha porozumět sobě i lidem kolem mě. Pocházím z rodiny, kde vládlo fyzické i sexuální násilí, nevzdělanost, vulgárnost, křivdy a těžké nemoci. Proto jsem si hledala svoji vlastní cestu.

Poradenským službám se věnuji přes 20 let.

  • Se kterými otázkami se na vás lidé často obrací?

Určitě jsou to vztahové záležitosti. Rozvody, finanční vyrovnání, nákupy pozemků, firemní vztahy, dále vztahy s dětmi. Otázky na zdraví kupodivu tak často nedostávám.

  • V čem vám dává vaše práce smysl?

Vidět věci z jiné perspektivy. Nikdy si nevytvářím žádný názor a pozoruji neutrálně příběhy mých klientů. Díky nim moudřím a pociťuji respekt a pokoru k jejich záležitostem, k důvěře, kterou mi propůjčují. Je to dar, lidská důvěra je obrovský dar.

  • Jsou ještě další pomocníci, které při své práci ráda využíváte?

Je tu něco, co nás přesahuje, duchovní sféra. Oni jsou našimi pomocníky.

  • Co byste doporučila lidem, kteří si neví rady při řešení různých životních složitostí, ale nemají důvěru se svěřit někomu druhému?

Důvěřovat je těžké. Zvláště, když si s sebou člověk nese spoustu životních ran. Nejtěžší je vystoupit z rodinného prostředí, kde vládly patologické autority a násilí. Co bych doporučila? Vystoupit ze známého prostředí, na čas odjet do jiného kraje, nejlépe do zahraničí. Jít tam, kde je čistá příroda, hory, jezera. Vykročit směrem k sobě a hledat pravdu a klid ve svém nitru.

  • Někteří lidé se rozhodují hlavou (rozumem), jiní srdcem (city). Co je pro vás lepší pro získání adekvátní odpovědi a při jakých tématech?

Nejlepší je se zastavit, nemyslet a jen tak bez myšlenek pozorovat. Nejvíc moudrosti a rad najdeme v tichu, ve svém dechu.

Odpovědi pro mé klienty jsou uložené v jejich informačním (morfogenetickém) poli. Jsem jejich tlumočníkem.

  • Jak by vás mohli čtenáři kontaktovat a co všechno potřebujete znát za informace, abyste jim mohla v jejich situaci adekvátně poradit?

Kontaktovat mne mohou nejlépe přes e-mail. Před konzultací se zeptám na datum, čas a místo narození. V podstatě se jinak na nic neptám. Slova a názory jsou často jen naše vlastní domněnky, ve kterých jsme polapeni.

V momentě, když se napojím na informační pole klienta vidím situaci v objektivním světle, tak jak se věci skutečně mají. Tam, v tomto bodě začíná náš rozhovor.

Když jsem si sama nechávala poradit a vytvořit nadhled na svoji rodinu a podnikání, překvapilo mě, jak jsem byla paní Aligovou zcela odhalena 😊. Bez jediného zaváhání mi pověděla o mém dětství, které tím že bylo jaké bylo, dál ovlivňovalo můj život. A i když se to nezdálo, dopracovala jsem se ke své masérské práci. A tu, řekla bych, dělám velmi dobře.  Při samotném výkladu jsem popsala 3 stránky a hltala slovo za slovem. S odstupem času zjišťuji, jak jsou dané řádky výstižné a jakou mají hloubku.

Jak trefně odhalila zájmy a směr našich dětí, je pozoruhodné. Co vše se z data, času a místa narození dá rozluštit mě nepřestává ohromovat. Proto, jestli si nejste jisti například se svým záměrem k zaměstnání, studiu, výběru vhodné školy, je za mě toto ideální cesta. Protože právě třeba škola a povolání je nejasnou pro mnoho jedinců. A nemusí to být jen žáci 9. tříd. I dospělí často neví, kam zaměřit svoji pozornost a kde by je bavil svět. Pak mohou nuceně držet svoji energii někde, kam nepatří, kde jejich individualita chřadne a místo toho, aby si život užili, jen přežívají.

Vstřícný a empatický přístup této paní je důkazem, že je na svém a správném místě. Respekt, pokora a hlavně odbornost, s jakou svoji práci dělá, vždy uklidní a naladí k tomu, že své kroky vedeme správně.

Děkuji vám za váš čas, vaši práci a energii s jakou tuto službu děláte. Je mi velikou inspirací. Samotný nadhled na moje otázky a hlavně ten povznášející pocit, který jsem zažila po konzultaci mě neskutečně obohatil. Dal mi sílu na další kroky. A jak říkáte, že zapůsobil do hlubších a širších vrstev mé existence jen potvrzuji. Od záři, co jsme spolu mluvily se mi začalo měnit uvažování nad mým životem a jednotlivými činy. Inspirovalo mě to k dalším krokům, a hlavně posunům k lepšímu já.

Práce s lidmi a řešení mnohdy nepříjemných situací sebou nese notnou dávku empatie, psychologie a také daru z hůry. Není to pro každého, ale věřím, že každý se se svojí dávkou píle a otevřenou myslí dostává tam, kam má. Jen jednotlivé kroky vnímat, a i když nejsou vždy příjemné poučit se, věřit v lepší dny a snažit se udržet pozitivní přístup.

Stává se to asi každému, že má dny nepohody, smutku a chmur. Odlepit se tzv. ode dna a chytnout druhý dech je základ. A díky výše zmíněné radě směřovat se na svůj dech a vlastně na své nitro, zklidnit se a jen sledovat, jak vše kolem nás v klidu plyne je opravdové moudro. Moudro, které by si měl každý bez výjimky vyzkoušet najít sám v sobě. Já ještě k tomu ráda využívám úsměv. Ten mě dopomáhá optimisticky naladit a při opravdu širokém roztažení koutků cítím, jak se uvnitř mě něco pozitivního děje. Něco, co se mi líbí a ráda to prohlubuji.

Paní Pavlu Aligovou můžete kontaktovat přes e-mail: pavla.aligova@seznam.cz a další informace o ní a nejen o jejich příbězích z konstelací jsou na webu kreativniastrologie.cz.  Na některé příběhy klientů můžete nahlédnout také na Facebooku, na jejím profilu Pavla Aligová.

Ať už se mohou vaše kroky směřovat kamkoliv věřte, že jsou správné a mají vás dostat někam, kde se máte poučit, pochopit, poznat … a pokud bychom je vynechali, bylo by to jako přeskočit určitý stupeň ve škole. Studium by nedávalo smysl a neustále by nás vracelo k nápravě a doplnění chybějícího ročníku. Proto neustále se opakující příhody jsou známkou toho, že jsme nepochopili, nepoučili se a úspěšně neuzavřeli daný krok.

Jsem masérka tělem i duší, pro tělo i duši. Pomáhám lidem vrátit jim jejich pohyb bez omezení a bolesti, aby mohli pracovat, sportovat a žít tak, jak byli zvyklí. Více o mě se dočtete zde >>

Hledáte více? Podívejte se na 

další e-booky, které jsem napsala

Manuál maséra profíka
Eva Kupilíková

eBook, který může změnit vaši masérskou praxi.

Masér v lékárničce pro celou rodinu
Eva Kupilíková

eBook, který Vám ukáže možnosti pro celou rodinu.

Moje první masérna
Eva Kupilíková

eBook, vám řekne jak si vybudovat první masérnu

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.