Dvoudenní kurz

Masáže do praxe

na 2 dny 

Máte už dlouho rekvalifikační kurz a nevíte jak začít? Jak odstranit bolest z klientova těla?

Pojďte se za dva intenzivní dny pod mým dohledem zbavit  prvnotního ostychu a seskládat práci na klientově těle srozumitelně, uchopitelně a hlavně funkčně. Aby byl klient spokojený a bolest z jeho těla mohla odejít. Povedu vaše ruce na kurzu.

Díky individuálnímu přístupu na kurzu se to naučíte. Max počet účastníků jsou 4 dvojice.

Vše Vám nejprve ukáži na modelovi a pak si pod mým vedením zkoušíte "osahat" další těla. To co na tělech najdu ukazuji a nechávám "oshat" ostatní, aby se zdokonalili v možnostech lidských těl.

Budu vám ukazovat různá specifika na lidském těle, povíme si co se s nimi dá dělat a jak ovlivnit jednotlivá omezení v pohybu.

Svoje zkušenosti jsem získávala postupně a už od roku 2005 se mi začaly skládat jednotlivé střípky z úseků lidského těla. A s těmito individualitami se s vámi chci prostřednictvím kurzu podělit.

Jak začít správně provádět práci maséra aby:

Byl klient spokojený?

Vracel se s radostí?

Vaše služby doporučoval?

Nebylo to úplně jednoduché: zjistit, jak ke klientům přistupovat, jak seskládat postupy získané na rekvalifikačním kurzu a najít tu ideální rovinu toho, aby se klienti při řešení bolesti cítili příjemně, abych jim opravdu dokázala od bolesti pomoci, nezničila si při práci ruce a oni se s důvěrou vraceli zpět.

Obohatit masáž o opravdu funkční postupy a vychytávky, aby byl klient spokojený, avšak aby si masér šetřil ruce.

V eBooku Manuál maséra profíka je sepsáno spoustu rad, ale dostat je do praxe je ideální možnost zde na kurzu. 

Vyzkoušíte si a můžete se také ptát na nejasnosti, které vás při vaší práci s klientem napadají. Budu se snažit vás připravit k tomu, aby prvotní ostych při masážích nebyl na místě.

Termíny a další informace o kurzu

2211

Masáže do praxe na 2 dny

22.11. 2024 - 23.11. 2024Moravská Ostrava, Vítkovická 18
Dvoudenní kurz

Dodatečné informace ke kurzům

Jak bude probíhat oběd?

Uděláme si přestávku na oběd, který bude lepší si vzít s sebou. Nebo si ho můžete v místě objednat.

Jak se k nám dotat?

Pokud jedete autem, k zaparkování je bezplatné parkoviště za budouvou, kde je Masáže a Relax Vladislava Wajdová (tam se setkáme). Ulice je poblíž hlavního autobusového nádraží. Zastávky MHD : pro Autobusy ÚAN a pro tramvaje zastávka Náměstí Republiky

Co si sebou potřebujete vzít?

Nejdůležitější je dobrá nálada, dále se bude hodit psací potřeba, přezůvky, pohodlné oblečení a ručník. Souhrnné informace obdržíte ještě jednou v emailu po zaplacení.

Ještě před samotným kurzem posílám email o shrnutí a ujištění se, zda jde vše podle plánu.

Jak dlouho kurz trvá?

Začneme v 9h a končit budeme v 17h

Jmenuji se Eva Kupilíková a v průběhu mého "mladého" života jsem zažila spoustu bolestí pohybového aparátu, které byly nepříjemné.

Tato moje nepohoda  mě vedla den co den k cíli. Hledala jsem, jak se bolesti zbavit a díky tomu jsem navštěvovala masérské kurzy, cvičení jógy, fyzioterapeuty,  různé "léčitele", bylinkáře a postupně sbírala informace, které nyní předávám.

Díky tomu, svým klientům ve velké části rozumím a také jim jejich bolesti věřím. To je moje veliká výhoda. Věřím jim a oni mi pomáhají hledat nápravu. Ptám se a zjišťuji. Toto zjišťování mě vedlo k postupnému zapisování.

Učím se chápat spojitosti mezi příčinou bolesti  a vhodnou terapii, ikdyž to není vždy jednoznačné věřím, že řešení existuje.

Čím vás tento kurz obohatí?

Jako každé osobní setkání, tak i toto vám dává prostor poznat vše naživo. Nasát autentickou atmosféru při práci maséra a všechny získané zkušenosti převést do praxe.

Zeptáte se na nejasnosti, které máte a hlavně: Ukáži vám, jak pracuji já.

Jaké mám postupy a co jsou moje "tajné zbraně", aby byli klienti spokojení a doporučovali Vás.

příprava pro praxi

Ukáži Vám a popíši nejčastější chyby, které maséři mohou dělat a klienty jimi třeba odradí.

teorie v praxi

Zjistíte, jak postupovat v péči o klienta na lehátku (jak ho pohodlně uložit, dopřát mu soukromí a jak vést komunikaci)

body pro vás

Povíme si, jakým směrem vést svoji práci, aby byla péče o svaly komplexní, funkční a vzbuzovala důvěru u klientů.

zacílení

Vyzkoušíte si jak vyhledat a vyřešit nejčastější obtíže klientů a čím si tyto obtíže klient asi vyrobil.

Stále si nejste jistí, jestli potřebujete tento kurz?

Pokud je to nějaký ten měsíc, co jste absolvovali Rekvalifikační kurz a ještě nemáte svoji pravidelnou klientelu, či provozovnu, nebo si v práci nejste jistí, je ideální čas si vše naučené vyzkoušet v praxi.

Vyzkoušet dřív, než to vyšumí a přidat ještě další zkušenosti a postupy k tomu, aby výsledek byl co nejperfektnější. A aby Vaše nově získané masérské znalosti mohly přinášet ovoce vám i klientům.

Reference kolegů, kteří zažili minikurz se mnou

Ahoj Evi, moc ti děkuji za krásný sobotní kurz, bylo to moc příjemná a uvolněná atmostéra. Nové poznatky a to, že nás bylo na kurzu tak málo bylo obrovských bonusem pro individuální přístup. Měly jsme tak možnost si vše vyzkoušet a ještě mít okamžitou radu od tebe. Za celý kurz jsem neslyšela slova jako: „takhle se to nedělá, takhle nesmíš“ . Ale spíše, „tohle je lepší proto a tohle pomáhá tomu“. Moc vám kurz od Evičky doporučuji
Veronika Musilovázačínající masérka
Upřímné VELMI DĚKUJI, patří Tobě Evo. S tebou jsem si moc moc užila jednodenní kurz: Masáže do praxe. Eva je úžasná mladá žena, masérka s mnohaletou praxí a ochotou se o ní dělit. Kurz se uskutečnil v její útulné masérně. U teplého čaje jsme si teoreticky prošli detailní postupy masáže krok za krokem. Zajímavější byla ale praxe na modelovi. Palpací jsme zjišťovali nerovnosti na páteři, bloky, hledali jejich příčinu a odstranili ji. Každý uvolňující tah Eva komentovala: proč ho dělá, co s tím souvisí, hledala příčinu v tom, co klient dělá v každodenním životě špatně a dala mu tip na zlepšení. Popřípadě doporučila účinný cvik. Učili jsme se daný blok vidět i z pohledu reflexologie na ploskách nohou... Mě osobně zaujala Bowenova technika a meridiánové dráhy Aha momentem pro mě bylo zjištění, že bolest je výkřik těla a ne vždy nás musí bolet svaly. Bolest může být způsobená oslabením funkce životně důležitých orgánů, jako je například žlučník, žaludek, nebo slezina. Eva je v mých očích masérka - lékařka. Ta, co umí "opravit člověka a předejít operacím". K tomu, aby pomohla využívá i poznatky a kouzlo Čínské medicíny. Z kurzu si odnáším nejen nové masérské techniky, ale hlavně vím, jakým směrem se mám dál vzdělávat. Za mě je to Bowen, reflexologie a meridiány. Kurz byl komorní, ale zato nabitý bohatými informacemi. Můžu říct, že je už využívám, zkouším i studuji. Děkuji mnoho, mnohokrát Evi, jsi obdivuhodná a skvělá. Ať se ti daří s úctou Mária
Mária Ďurčovámasérka
Milá Evo,

Ráda bych Ti poděkovala za dnešní den. Skvělá a uvolněná atmosféra jen podtrhla hodnotu předávaných praktických rad a tipů pro naši masérskou praxi. Získala jsem sebedůvěru a se vší pokorou se vrhnu do masírování..

Dlouho jsem se ve své dosavadní práci trápila a nemohla se hnout z místa. I díky Tvému kurzu cítím, že se věci dávají do pohybu....

Přeji Ti hodně zdraví a spokojenosti pro celou Tvou rodinu. Až budu mít cestu kolem, tak se ráda objednám na generální opravu:-)

Ať se daří!.

Karolina
Karolina Šimečkovázačínající masérka
Jsem moc ráda, že jsem navštívila tento minikurz. Vzala jsem si z něho vše, co jsem potřebovala pro svůj seberozvoj v masérském řemesle. Jednou bych si totiž chtěla otevřít svou masérničku. A tak prozatím masíruju doma svou rodinu a známé. K paní Evce Kupilíkové jsem se přihlásila na minikurz proto, že se mi líbí jak přistupuje ke svým klientům. O bolavého človíčka pečuje od hlavy až k patě. Nesoustřeďuje se pouze na záda a šíji. Paní Eva je hodně milá osoba. Velice dobře jsem se s ní pobavila a strávila tak příjemný den. Navíc jsem získala dobré rady a tipy. Moje očekávání bylo naplněno. Musím říct, že p. Evka opravdu UMÍ!
Jana Vaněrkovámasérka

Za jakou cenu si můžete Minikurz pořídit?

Pojďme si ještě shrnout, co vše získáte:

Během 16 společně strávených hodin získáte veškeré funkční informace, které úspěšně slouží mně i mým klientům

ať už jde o hmaty, postupy, informace o specialitkách, vše je ověřené v praxi a aplikovatelné i pro vás

Vzájemně si na svých tělech budeme hledat zatuhlá místa a volit ty nejvhodnější postupy k tomu, abychom docílili úlevy

Toto vše získáte za mimořádnou cenu

3990Kč /160€

z toho 500 Kč je nevratná záloha v případě nedoddržení smluvních podmínek

Další informace

Kdy se uvidíme?


22.-23.11.2024

Kde se uvidíme?

Vítkovická 18, Moravská Ostrava
Masáže a Relaxace Vladislava Wajdová

Jak dlouho kurz trvá?

Začneme v 9h a končit budeme v 17h